ŚRODA 12 .11.2025
Śniadanie : płatki kukurydziane z mlekiem, kanapki z masłem i konfiturą truskawkową, melon, jabłko, herbata z cytryną
II śniadanie: SZWEDZKI STÓŁ pieczywo mieszane z masłem,kabanosy wieprzowe, ser żółty, szynka smyka, rukola, pomidor, ogórek, rzodkiewka, herbata owocowa
Obiad: zupa cebulowa z kluseczkami, udko z kurczaka pieczone w sosie własnym, surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka, ziemniaki, kompot z rabarbaru
CZWARTEK 13.11.2025
Śniadanie : pieczywo mieszane z masłem, serek camembert-naturalny, kiełbasa salami, sałata, roszponka, ogórek, rzodkiewka, kakao, herbata malinowa
II śniadanie : ryż zapiekany z jabłkiem i cynamonem, herbata owocowa
Obiad: zupa solferino, lazania z mięsem mielonym i tartym parmezanem, chrupiąca kalarepka, sok tłoczony z jabłek
PIĄTEK 14.11.2025
Śniadanie : pasta wędzonego łososia, szynka drobiowa, kanapki z pieczywa mieszanego z masłem, sałata, pomidor, ogórek, papryka, kawa inka, herbata owocowa
II Śniadanie : ciasto marchewkowe- wyrób własny, jabłuszko, herbata z limonką
Obiad : zupa buraczkowa-zabielana, jajko sadzone, warzywa gotowane na parze z masełkiem, ziemniaki puree, kompot gruszkowy

